• NLFT

Fitnesstiimi pohjoisestaHelmikuusta 2020 aloitimme Oulusta käsin aivan uudenlaisen Fitnesstiimin Team Northern Lightsin. Tiimin tukikohtana toimii seuran tilat Oulun Taskilassa sekä toimintaa löytyy useilta kuntosaleilta Pohjois-Suomessa.

Tavoitteemme on olla aidosti kannustava tiimi jossa keskeisenä ajatuksena on tuottaa iloa ja onnistumisia harrastajilleen ja kilpailijoille. Vaikka Fitness lajina on yksilöurheilua, niin uskomme että yhteisön kautta voimme jakaa tietoa, taitoa sekä voimavaroja muuhun elämään.

Tiimin toimintaan pääsee mukaan kuka vain Fitness urheilusta kiinnostunut. Jaamme uusinta tietoa ja osaamista esimerkiksi tiimipäivien kautta. Nettisivun ja sosiaalisen median kautta löydät meidät ja tulevat tapahtumat.

Team Norther Lights on myös kilpailutiimi. Valmentajat valitsevat kilpailijat vuosittain tiimiin. Tiimi tukee kilpailijoita ja tarvittaessa opettaa kaikki kilpailemiseen liittyvät asiat. Myös kilpailuissa panostamme laadukkaaseen huoltoon. Kilpailijat tekevät tiimin kanssa kilpailusopimuksen ja sitoutuvat samalla noudattamaan urheilun eettisiä periaatteita. Tiimi kuuluu Suomen Fitness urheilun(SFU) alaisuuteen ja noudattaa sen ohjeita ja säännöksiä. SFU on Suomen Olympiakomitean hyväksymä lajiliitto. Pystymme tarjoamaan uusimpaan tieteelliseen tutkimukseen perustuvaa valmennusta.

Olemme myös mukana leuanvedon kilpailu- toiminnassa. Tiimimme valmentaja Arto Immonen on moninkertainen Suomen mestari sekä MM-mitalisti. Jos leuanveto tai muuten voimavalmennus kiinostaa, niin ota yhteyttä.Fitnessharrastus on itsestä huolta pitämistä. Kun oma treenaaminen, ravinto ja palautuminen tehdään tutkittuun tietoon perustuen ja kokemukseen nojaten saavutetaan varmasti tuloksia.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!


17 katselukertaa
  • Facebook - White Circle

Northern Lights Fitness Team

Suolamännyntie 11, 90520 Oulu

info@nlft.fi

040 772 0036

 

 

Nortern Light Fitness Team on Northern Lights Cheerleadingin alajaosto.

www.cheer.northernlights.fi

Tietosuojakäytäntö

Mervi Haahti

Jaoston toiminnanjohtaja

Sonja Halonen

Huoltovastaava

Made by