top of page
  • Writer's pictureNLFT

Innokkaana vuoteen 2022

Tervehdys fitneksen ystävät

Aloitamme vuoden 2022 toiveikkaana. Olemme tällä hetkellä vielä rajoitusten kourissa kokoontumisten ja tapahtumien järjestämisessä ja seuraamme tilannetta aktiivisesti. Onneksi kuitenkin päästään jo salille treenaamaan.


Ensimmäisenä ja tärkeänä asiana, SFU:n kilpailulisenssi tulee olla ostettuna 31.1.2022 mennessä. Jos kilpailet uutena jäsenenä SFU:n kilpailuissa, tänään on viimeinen päivä ostaa lisenssi, joka tulee olla ostettuna 3 kk ennen kilpailuja! Tiimin voi merkitä jälkikäteen. SFU vaatii kaikkia tekemään myös puhtaasti paras-suorituksen ja sen löydät täältä: https://puhtaastiparas.fi/fi/login?returnUrl=/fi

Kilpailijasopimuksia kirjoitetaan mahdollisuuksien mukaan, mutta pääasiassa tiimipäivillä. Kilpailijasopimusta ei tarvitse uudelleen kirjoittaa, mikäli sinulta löytyy sellainen tiimin kanssa.


Suomen fitnessurheilu ry:n kilpailukalenterin löydät täältä tämän vuoden kilpailuihin:

https://suomenfitnessurheilu.fi/kilpailukalenteri/Seuraavat tiimipäivät olemme suunnitelleet pidettäväksi 19.3.

Tiimipäivillä on aiheena kilpaurheilun realiteetit ja oikea asenne, uuden lisäravinteiden yhteistyökumppanimme Skipin esittely ja maistiaiset.Skip-lisäravinnesarja on uusin yhteistyökumppanimme.

Skipin verkkokauppaan pääset täältä: https://voimapuoti.fi/collections/skip

Nettisivuiltamme löytyvät muut alennukset jäsenillemme, joita kannattaa ehdottomasti käyttää:

Liikuntakeskus Hukka -10€ vuosijäsenyydestä Sportheavy -10% vaatteista ja -15% lisäravinteista

AML gym -15% jäsenhinnoista

MHT training ( Mia Heinänen) 25€ alennus suihkurusketus

Hiusstudio Saleve -10% alennus palveluista

Figure Fitclub 39€ kuukausihinta salikortista

ME hierontapalvelut -20€ ensimmäinen käynti

Neurosonic ilmainen kokeilukerta sekä -5% alennus tuotteista

PTV gym Oulu kuukausikortti 35€

Puhti -10%


Tiimipäivien seuraavalle päivälle sunnuntaille olemme sopineet Aino-Maija Laurilan poseworkshopin eli 20.3. klo 10-18. Tähän voit käydä ostamassa verkkokaupastamme lipun.
Toivottakaamme NLFT hallitukseen kilpailijaedustajana toimiva Carita Rantaeskola tervetulleeksi. Mikäli jäsenistöllä tulee toiveita tai terveisiä hallitukseen, vinkatkaa Caritalle.


Toukokuun tiimipäivät kannattaa laittaa myös kalenteriin. 14.5. pidetään toukokuun tiimipäivät.


Suomen fitnessurheilu ry. järjestää 16.-17.7. harjoitusleirin Pajulahdessa, johon toivomme myös aloittelijoiden osallistuvan. Ohjelma on laadittu huolella ja sieltä löytää vinkkejä myös lavalle sekä harjoituskilpailut.


Olemme suunnitelleet syksylle, todennäköisesti elokuulle harjoituskilpailut, jotka pidettäisiin täällä Oulussa. Todennäköinen päivämäärä on 27.8. Kannattaa laittaa kalenteriin.


I


NLFT

Marko, Sonja, Kari, Junnu, Riikka, Arto, Mervi ja Carita

59 katselukertaa0 kommentt