top of page

Koronavirukseen liittyvä ohjeistus


Seuraavilla toimenpiteillä haluamme kantaa vastuumme viruksen leviämisen ehkäisemiseksi.


Valmennus/Tiimipäivät

· Valmennukset ja tiimipäivät on peruttu/siirretty toistaiseksi

· Vain erikoistilanteissa tapaaminen voidaan toteuttaa hygienia sääntöjä noudattaen

· Työskentelemme toistaiseksi etätyökaluja käyttäen (Puhelin, sähköposti, videoneuvottelu)


Toimenpiteet mahdollisissa tartunta- sekä muissa flunssaoiretapauksissa

· Jos epäilet koronatartuntaa ja sinulla on akuutin hengitystieinfektion oireita (kuume ja/tai yskä ja/tai hengenahdistus), pysy kotona ja ota välittömästi yhteyttä puhelimitse valtakunnalliseen päivystysapunumeroon 116117 tai paikallisen ensineuvon numeroon. Älä hakeudu suoraan terveyskeskukseen tai ensiapuun.


Hygieniasuositukset

· Omasta käsihygieniasta on syytä pitää erityisen hyvää huolta: Pese kätesi aina, kun tulet ulkoa sisään, ennen ruoan laittoa ja ruokailua, wc-käynnin jälkeen, niistämisen, yskimisen tai aivastamisen jälkeen tai kun olet koskenut samoja pintoja kuin flunssainen henkilö vähintään 20 sekunnin ajan.

· Pysäytä mikrobien leviäminen: Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttönenäliinalla, kun yskit tai aivastat. Jos sinulla ei ole nenäliinaa, yski tai aivasta puserosi hihan yläosaan, älä käsiisi. Laita käytetty nenäliina välittömästi roskiin.

· Vältä kättelyä.

Ajankohtaista tietoa saat WHO:n ja ja THL:n sivuilta.


SalitreenitJos teet salitreenejä, niin suosi aikoja, jolloin ei ole ruuhkaa ja pysyttele muista harjoittelijoista etäällä. Pese kädet salille mennessä ja poistuessa. Pyri välttämään kasvojen koskettelua salilla. Koko käden peittävät hanskat ovat suositeltavat. Seuraa kuitenkin virallisia ohjeita ja jos salilla käynti kielletään, niin noudata tätä ja siirry harjoittelemaan kotona. Suosittelemme kotitreenejä ja tulemme julkaisemaan ilmaiset kotitreeniohjeet lähipäivinä!
Sosiaalisessa mediassa liikkuu paljon väärää tietoa ja suosittelemme käyttämään laadukkaita lähteitä tiedon hankinnassa.

Tämä ohje on tehty Team Northern Lights tiimin toimintaan ja sitä päivitetään säännöllisesti viranomaisten ohjeiden mukaan.

Kiitos ymmärryksestä ja yhteistyöstä näiden varotoimenpiteiden osalta!

Pidetään hyvää huolta itsestämme ja toisistamme!

48 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki