top of page
  • Writer's pictureNLFT

Päävalmentajan tervehdys vuoteen 2021
Vuosi 2021 on jo edennyt tätä kirjoittaessa 1,5 kuukautta ja vahvasti koronapandemian värittämänä. Edelleen toimintaamme joudutaan sopeuttamaan ja viimeisimpänä SFU joutui siirtämään kevätkisat kesäkuulle.

Tälle tilanteelle emme voi mitään, niin silloin tärkeämpi strategia on miettiä miten sopeutua muuttuneeseen maailmaan. Tärkeää muistaa, että menestyneimmät ihmiset, organisaatiot jne. ovat aina niitä, jotka pystyvät muokkaamaan oman toimintansa muuttuvien olosuhteiden mukaan.


Nyt uutta toimintakautta aloitettaessa ajattelin jakaa hieman tietoa, mitä olemme suunnitelleet tämän vuoden toimintaan. Ensimmäinen tiimipäivä on jo ulkona ja päivä olisi 14.3. Jos rajoitukset sallii, niin pitäisimme hyvät päivät luentojen ja harjoitusten merkeissä. Tästä seuraava tiimipäivä olisi jo toukokuussa ja siellä isoja teemoja olisi mm harjoitukseen valmistautuminen, kehon aktivointi ja liikkuvuus harjoitteet.


Kesälle meillä on tavoitteena toteuttaa kesäleiri. Aika, paikka ja sisällöt tarkentuu ja voidaan jutella aiheesta, kun nähdään 😊

Syksyllä luvassa harjoituskisat, kilpailuja ja lisää tiimipäiviä ja toivottavasti voisimme päättää 2021 vuoden kivalla yhteistapahtumalla, jossa voisimme muistella vuoden tapahtumia ja palkita tiimin menestyjiä & toimijoita.

Paljon kivaa siis tulossa ja toki myös seuran jäsenetuja päivitetään entistä paremmiksi. Meillä on uutuutena tullut kannatusjäsenyys, josta löytyy tietoa meidän nettisivuilta ja somesta.
Seuraa NLFT somekanavia, jossa jaamme uutisia ja kiva olisi myös, jos näkisimme sinun päivityksiäsi treeneistä yms. harrastukseen liittyvästä myös vaikka meidän instassa.

Ollaan yhteyksissä, treenataan, nautitaan elämästä ja pysytään terveinä


Parhain terveisin

Marko

99 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page